2012-08-27 08:37:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - jól alakul a napja

Napi horoszkóp augusztus 27-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Ha úgy érzi, méltánytalanul érte sértés a családjában, próbálja meg a másik szemével látni a helyzetet. Akkor maga is érzi, hogy némileg jogos a megrovó hang. Jól teszik, ha kölcsönös sértegetés helyett inkább a megértést keresik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jól alakul a napja, a sorsa hozza, amit méltán remélt tőle. Azért vigyázzon, nehogy „túltervezze” a dolgait. Ha mindent magára vállal, akkor napjai őrült rohanássá, értelmetlen hajszává válnak. Lépjen kisebbeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Nem baj, ha néha semmittevéssel tölti az idejét. Csak arra ügyeljen, hogy ilyenkor a körülményei kellően inspirálók legyenek. A zene az eszköz, amely mindenhol, minden körülmények között ehhez hozzásegítheti. Az igényes, jó zene.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha nem akar valakit bajba sodorni legyen nagyon körültekintő! A sors olyan tudással ruházza fel, amivel könnyen ártalmára is lehet valakinek. Vigyázzon, nehogy oktalanul kifecsegjen titkokat. Nehogy akarata ellenére intrikus legyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön mindig fontosnak tartotta a családját, mostanában mégis mintha hanyagolná őket. Azzal a felkiáltással, hogy értük tesz mindent, folyton túlórázik, hajszolja magát. Ne csak a pénzét, az idejét is áldozza rájuk!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Attól még nem dől össze a világ, ha nem rohan rögtön a kedvese után, aki talán sokat van távol öntől. A távolság az igazi tüzeket lángra lobbantja. A mostani időszak talán csak ennek a próbája. Hogy ég-e még a láng.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szokásával ellentétben haragot tart. Pedig ez önnek fáj jobban. A negatív érzések, a harag, a féltékenység rosszat tesznek az egészségének is. Nyugtalanság, feszültség, depresszió, s végül szervi bajok lehetnek a következményei.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Vigyázzon, nehogy szavaival túllőjön a célon. Ha vissza akar vágni valakinek, vagy meg akar akadályozni is valami rosszat, akkor is legyen mértékletes. Ha túl nagyot üt, csak fokozza a bajt. Tudja, minden a mérték!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma könnyebben megy a munka, talán végre segítsége is lehet. Azért még nem dőlhet hátra, de azzal foglalkozhat, ami igazán a feladata. Van valami, ami több mint munka: hivatás, feladat, életcél. Ne halogassa tovább, vegye ma elő!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Már lemondott róla, most mégis önre köszönt a szerelem. Váratlan vendég ez a szívében, de valóban: először a szívében kell megteremjen az érzés, a vágy. Ha megvan a méz, arra jönnek a méhek. Merjen kinyílni, virágozni!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mostanában kicsit harapós kedvében, folyton felelősöket keres a kudarcaiért, vagy amit annak érez. Pedig ha kedves, sokkal több örömben is lesz része. Különösen igaz lehet ez a társkapcsolatára vonatkozóan. Kedvelje kedvesét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy érzi, valamit még mindig elhalasztott, nem volt teljes ez a nyár. Ne legyen maximalista, annyi programot zsúfolt így is bele, hogy másnak három évre is elég lenne. Azért, ha valamit nagyon akar, még mindig van ideje bepótolni.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: